۶ نکته برای مدیریت بهتر کوبرنتیز

نکات مهم برای مدیریت بهتر کوبرنتیز با نوین هاست : هر قدر تیم شما مهارت بیشتری داشته باشد ، بهتر می تواند کوبرنتیز را اجرا کند. چگونگی استفاده ی بهتر از خدمات شناسایی ، مدیریت زیرساخت ، CI و …. را فرا بگیرید. با افزایش استفاده ی توأمان تیم های IT از میکرو سرویس ها و کانتینرها برای پشنیبانی از ساختار اپلیکیشن های پراکنده ، لازم است که این تیم ها ابزاری برای مدیریت و هماهنگی کانتینر ها داشته باشند. اغلب این تیم های سازمانی به دلیل تنوع قابلیت ها و محبوبیت کوبرنتیز ، آن را به عنوان ابزار مورد نظر خود انتخاب کرده اند. و راه های فراوانی برای اجرای بهتر کوبرنتیز وجود دارد که این کاربران جدید باید فرا بگیرند.

مدیریت بهتر کوبرنتیز

با این حال ، کوبرنتیز در کنار وعده هایی که در مورد ارائه ی خدمات آسان و هماهنگی کانتینر ها می دهد. به همان نسبت چالش های مدیریتی را نیز به همراه خواهد داشت.

نوین هاست در این مطلب به مشکلات شایعی که طراحان و سازندگان ، حین استفاده از کوبرنتیز ، با آن مواجه می شوند. پرداخته و روش هایی را ارائه می کند که با استفاده از آنها می توانید با به کارگیری این سیستم هماهنگ کننده ، ظرفیت توسعه ی سیستم خود را به حداکثر برسانید. با مطالعه ی این مطلب می توانید از نظرات ارزشمند سه تن از ژورنالیست های باتجربه در زمینه ی IT در خصوص ویژگی های اختصاصی کوبرنتیز از قبیل مشاوره در مورد ترکیب میکروسرویس و کوبرنتیز با یکدیگر ، مدیریت شناسایی خدمات. متعادل سازی بار کاری و اطلاعات. خدمات نظارتی و ارائه ی خدمات زیر ساخت ، بهره مند شوید .

چگونه می توان از میکروسرویس ها و کوبرنتیز در کنار یکدیگر استفاده کرد

سرعت یادگیری کسانی که از کوبرنتیز استفاده می کنند. زمانی که صحبت از مدیریت ویژگیهای خاص این تکنولوژی همچون ذخیره سازی ، ساخت شبکه و امنیت مطرح می شود ، افزایش می یابد . Twain Taylor یکی از متخصصان باتجربه در زمینه ی ساخت اپلیکیشن توضیح می دهد که مدیریت کوبرنتیز تا چه حد متفاوت از اقدامات معمول و سنتی مدیریت زیرساخت است. در این بخش Taylor توصیه می کند که تیمهای نرم افزاری با به کارگیری استراتژیهای دقیق از مزایای استفاده از ساختار کوبرنتیز و میکروسرویسها برای خدماتی همچون ذخیره سازی پایدار داده ها ، ایجاد شبکه های چندلایه ، Pod کوبرنتیز مخصوص برای هر محیط و امنیت داده ها ، بهره مند شوند.

استراتژی های لازم برای شناسایی بهتر خدمات کوبرنتیز

کوبرنتیز در یک ساختار پویای متشکل از کانتینر و میکروسرویسها می تواند از شناسایی خدمات شبکه پشتیبانی کرده. و این شناسایی را به صورت یک اقدام خودکار درآورد ، تا بدین ترتیب جریان ترافیک داده و کارایی سیستم افزایش یابد. Taylor در این مطلب به مرور مقاله ی ‘رویکردی بر ویژگیهای شناسایی خدمات کوبرنتیز ‘ می پردازد. این مقاله دو رویکرد مشهور در زمینه ی شناسایی خدمات کوبرنتیز را مورد بررسی قرار می دهد: شیوه ی متغیر محیطی و شیوه ی سیستم نام domain . در این مقاله Taylor همچنین نشان می دهد که چگونه باید از اجزای خاص از قبیل برچسبها ، انتخابگرها ، آدرسهای IP و کنترل کننده های تکرار استفاده کرد. تا بتوان با استفاده از کوبرنتیز به بهترین عملکرد شناسایی خدمات دست یافت.

میزان متعادل سازی بار ترافیکی کوبرنتیز را با استفاده از gRPC افزایش دهید

متعادل سازی بار ترافیکی در یک محیط مبتنی بر کانتینر شامل هدایت درخواستهای وارده از nod های مختلف و انتقال بار ترافیکی از nod های معیوب می شود. تیمهای نرم افزاری برای متعادل سازی بار ترافیکی در کوبرنتیز ، باید از پروتکل gRPC استفاده کنند . پروتکل gRPC یک چهارچوب open-source برای تماسها و درخواستهای ارسال شده از راه دور است که توسط شرکت گوگل تهیه شده است. gPRC به لطف پروتکل اصلی شبکه ی HTTP/2 خود که multiplexing (شیوه ای برای ارسال هم زمان چند سیگنال در شبکه) را اجرا می کند. بار ترافیکی درخواستهای وارده به کوبرنتیز را کنترل می کند .

در بررسی دقیق این پروتکل شبکه ، Taylor به تفصیل در مورد مزایای gPRC صحبت می کند. و ضمن ارائه ی خلاصه ای از ۴ نوع در خواست خدمات در پروتکل gPRC ، توضیح می دهد. که این پروتکل چگونه بار ترافیکی درخواستها را متعادل می کند. با شیوه های gPRC برای آنکه کاربران کوبرنتیز را قادر سازد تا به جای آنکه نگران کنترل درخواستهای وارده به شبکه باشند. بر نحوه ی عملکرد اپلیکیشن خود تمرکز کنند ، آشنا شوید .

ابزارهای Docker و کوبرنتیز برای نظارت بر میکروسرویس ها

کانتینرها به اشکال مختلف ممکن است با مشکل مواجه شوند. برای رفع این مشکل سازمانها به سرمایه گذاری در ابزارهای نظارتی مناسب برای محیطهای Docker و کوبرنتیز ، نیاز دارند. در این بخش یکی از تحلیلگران صنعت IT توضیح می دهد که چگونه سازندگان با استفاده از ابزار نظارتی مناسب می توانند وقایعی را که در مراحل مختلف نصب و به کارگیری نرم افزار رخ می دهد. شناسایی کرده و نقص های ایجاد شده را بطور خودکار برطرف کنند. تحلیل این کارشناس را در مورد ابزارهای تجاری و open source نظارت بر کوبرنتیز و Docker همچون cAdvisor, Sysdig Monitor, Prometheus و Stackify Retrace بخوانید .

Jenkins چگونه در دنیای کوبرنتیز پذیرفته شد ؟

Jenkins یک ابزار اتوماسیون open source است که فرایندهای DevOps و CI/CD را فعال می کند. این ابزار با کمک ضمائم مخصوص Jenkins ، بسته های ساختاری و plug in سازندگان Java کار می کند، با این وجود Jenkins برای رفع نیازهای مربوط به اتوماسیون و یکپارچه سازی سرورهای ابری جدید , سرور مجازی و سازه های کانتینر، طراحی و ساخته نشده است.

Jenkins X را نصب کنید. این نرم افزار نسخه ی به روز شده ی Jenlins را ارائه می کند که تواناییهای CI/CD را به نرم افزارهای نصب شده ی مبتنی بر سرور مجازی و کوبرنتیز اضافه می کند. این تحلیلگر در این مطلب به خواننده کمک می کند تا با Jenkins X و برتری های این ابزار CI/CD مخصوص کوبرنتیز نسبت به Jenkins اصلی بیشتر آشنا شود .

سختی کار زیرساخت کوبرنتیز را کاهش دهید

پلتفرمها و ابزار مفید و کارآمدی برای کم کردن کار زیرساخت کوبرنتیز طراحی و ساخته شده اند. در این مبحث ، یکی از کارشناسان این صنعت به مشکلات کار با زیرساخت کوبرنتیز می پردازد. و ابزاری را که هدفش نهادینه کردن توسعه ی سیستم کانتینرهای پراکنده است ، معرفی می کند. به عناون تعدادی از این پلتقرمها و ابزار می توان به Metaparticle, ZooKeeper, Chef, Puppet ، Pulumi, و زبان برنامه نویسی Ballerina اشاره کرد

نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *