استراتژی یکپارچه سازی مدرن چیست ؟

یکپارچه سازی مدرن به سرعت ، انعطاف پذیری ، امنیت و توسعه نیاز دارد. اما در سازمان های بزرگ نمی توان به سادگی سازه های مدرن را جایگزین سازه های سنتی کنند. با تغییر سریع انتظارات مشتری ها ، شرکت ها و موسسات نیز در تلاش هستند. که سرعت بیشتری به تغییرات دیجیتال خود داده و از ظرفیت های سرور ابری و هوش مصنوعی بیشتر استفاده کنند. شرکت ها به دنبال یافتن شیوه هایی برای نوآوری سریع تر ، ایجاد تجارب فردی بهتر برای مشتریان و عرضه ی سریع تر آگاهی ها و دانش عملی کسب و کار هستند. کلید این مسئله در آزاد سازی قدرت پنهان اطلاعات و خدمات است.

اطلاعات و خدمات خود را آزاد کنید تا تغییرات دیجیتال شما قدرت بیشتری بگیرد

هر روز بیشتر از قبل شرکتها و مشتریان خدمات و اطلاعات بیشتری در مورد وسایل دیجیتال از تلفنهای هوشمند گرفته تا دستگاههای IOT از قبیل اسپیکرها و لوازم خانگی هوشمند ، تولید و ارائه می کنند. اما پیش از آنکه شرکتی را به شرکت برتر در عرصه ی رقابت تبدیل کنیم. لازم است که آن شرکت امکان دسترسی و اتصال به تمام شرکتها و مشتریان ، چه آنها که در محیط سرور مجازی حضور دارند. و چه آنها که از سیستم ذخیره ی داخلی استفاده می کنند ، داشته باشد.

استراتژی یکپارچه سازی مدرن چیست ؟

سازه های یکپارچه سازی سنتی که اغلب حالت کانونی و متمرکز دارند ، قابلیت توسعه به این شکل را ندارند. این سازه ها نمی توانند پا به پای سرعت و حجم تغییرات مورد نیاز برای تحول دیجیتال پیش بروند. یکپارچه سازی مدرن به سرعت ، انعطاف پذیری ، امنیت و توسعه نیاز دارد. اما در سازمانهای بزرگ نمی توان به سادگی سازه های مدرن را جایگزین سازه های سنتی نمود.

آنچه که لازم است رویکردی است که بتواند بین یکپارچه سازی سنتی و مدرن تعادل برقرار کند. به شرکتهای تجاری اجازه دهد تا از سرمایه گذاریهای موجود خود استفاده کنند. محیط های ترکیبی ( هیبریدی ) ایجاد کند و در عین کاهش هزینه ها ، سرعت و کارایی را افزایش دهد.

یک استراتژی یکپارچه سازی چابک را در نظر داشته باشید

موسسات تجاری با استفاده از یک رویکرد غیر متمرکز مبتنی بر کانتینر که میکروسرویس ها محور اصلی آن هستند. می توانندقدرت کافی را برای ساخت و پشتیبانی حجم یکپارچه سازی مورد نیاز دنیای دیجیتال امروز به تیمهای خود بدهند. این رویکرد را استراتژی یکپارچه سازی چابک می نامیم.

به کارگیری یک رویکرد یکپارچه سازی به توانایی های مختلف برای یکپارچه سازی از قبیل مدیریت API ، پیام رسانی ، جریانات ناگهانی ( اتفاقی) و البته یکپارچه سازی اطلاعات و اپلیکیشنها نیاز دارد.

در حقیقت پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۲۰ ” حداقل ۶۵ درصد سازمانهای بزرگ برای قدرت بخشیدن به تحولات دیجیتال خود از یک HIP استفاده خواهند کرد.

معرفی پلتفرم یکپارچه سازی سرور ابری IBM

پلتفرم یکپارچه سازی سرور ابری IBM کاملترین پلتفرم یکپارچه سازی هیبریدی است که برای پشتیبانی از توسعه ، امنیت و صرفه جویی لازم برای یکپارچه سازی و شروع تغییرات دیجیتال طراحی شد.ه است

این پلت فرم به سازمانها کمک می کند تا از طریق کنار هم قرار دادن اپلیکیشنها. خدمات و داده ها از سراسر سرور ابری multiple و سرور مجازی و قرار دادن آنها در یک فایل تجربه ی یک کاربر ، آنها را به سادگی به هم متصل کنند

توانایی های پلتفرم یکپارچه سازی سرور ابری IBM شامل موارد زیر می شود:

  • مدیریت API از ابتدا تا انتها
  • یکپارجه سازی اطلاعات و اپلیکیشن ها
  • پیام رسانی به تشکیلات
  • جریان های ناگهانی و اتفاقی (Apache Kafka)
  • انتقال سریع اطلاعات

این پلتفرم مبتنی بر کانتینر است و می تواند هم در سیستم های داخلی و هم در محیط سرور ابری و سرور مجازی که از کوبرنیتیز پشتیبانی می کنند ، مورد استفاده قرار گیرد. همچنین این پلتفرم به موسسات تجاری امکان می دهد. که مدلهای سازمانی مناسب و اقدامات مدیریتی مورد نیاز برای پشتیبانی از یک رویکرد غیرمتمرکز و خودکار برای یکپارچه سازی را طراحی و اجرا کنند. مخزن مشترک این پلتفرم به اعضای تیم امکان می دهد که منابع لازم برای یکپارچه سازی را یافته ، با یکدیگر به اشتراک بگذارند. و مورد استفاده ی مجدد قرار دهند. از این طریق سبب افزایش کارایی مجموعه خواهد شد.

نوین هاست یار نوین شماست

پلتفرم یکپارچه سازی سرور ابری IBM سبب می شود که شرکتها در عین استفاده از سرمایه گذاریهای موجود خود، در یک محیط ایمن به انعطاف پذیری و سرعت لازم برای استراتژی یکپارچه سازی چابک دست پیدا کنند. این ویژگی توان سازمان شما را در ارائه ی خواسته های شخصی مشتریان افزایش داده ، سبب بهره وری بیشتر شما از آخرین برنامه های هوش مصنوعی شده. و بینش تجاری کاملا متفاوتی به شما می دهد که به شما کمک می کند تا بتوانید با سرعت بیشتر تصمیمات آگاهانه تری بگیرید.

با استفاده از این پلت فرم شرکتها و سازمانهای تجاری می توانند زمان و هزینه ی یکپارچه سازی را تا یک سوم کاهش دهند.

نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *